Inspiratie


 
  
 
Groepsfoto in de tuin van de Ambassade met First Lady Rebecca Akufo-Addo, vrouw van de Nederlandse Ambassadeur Conny Westgeest en Directeur SOS Kinderdorpen Arian Buurman plus alle enthousiate deelnemenrs en coordinatoren Vrouwen Bouwen.
 

 

VB QUIZNIGHT

Organiseer een gezellige VB Quiznight. Een sfeervolle en vooral competatieve avond. Laat diverse tafels met elkaar strijden om de VB bokaal en serveer tussendoor een eenvoudige hap. Denk bijvoorbeeld aan lokaties zoals: een fitness club, kasteel of strandtent. Draaiboeken voor een VB Quiznight zijn bij de coödinatoren op te vragen.

VB MUZIEK BIJ JE THUIS

Organiseer een Jazz Night of een klassiek concert in je huiskamer. Nodig vrienden uit en maak er een bijzondere avond van. Misschien ken jij wel een muzikale ster die wil optreden voor het goede doel.

 

 
 
VB TUINLUNCH: ‘BRING YOU OWN FOOD’ LUNCH

Aan elke tafel een ‘gastvrouw’ die haar eigen catering verzorgt voor haar vrienden en familie. Er ontstaat een grappige sfeer tussen de verschillende tafels; de ene tafel is nog mooier aangekleed dan de andere. 

 

 
 
 
VB VRIENDINNEN GOLFWEDSTRIJD

Nodig je vriendinnen uit voor een VB golfdag, maak er een ludieke wedstrijd van met op vele flights een uitdaging. Denk aan afslaan op een evenwichtsplank of bedenk een thema. Na afloop een BBQ met partners en kinderen. Tijdens de dag kun je ook een loterij organiseren.

 

 
 
VB SPORTIEVE UITDAGING

Durf jij je vrienden uit te dagen voor een sportieve ‘run’ voor VB of bedenk jij een andere sportieve uitdaging samen met je collega’s? Laat je sponsoren door je netwerk.

VB TOURRALLY

Je kan een VB tourrally organiseren. Bijvoorbeeld van landgoed naar landgoed of naar een andere mooie locatie in het land. Tussenstops kun je maken op een bijzondere locatie met een lichte lunch; je kan eindigen met een BBQ waar partners bij aanwezig kunnen zijn.