Paleis Soestdijk Lezing 23 juni 2023

12 december 2022 12:54

Ons Vrouwen Bouwen Netwerk dat zich inzet om fondsen te werven voor SOS Kinderdorpen, start ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan met een nieuw initiatief - de Paleis Soestdijk Lezing.                  

Een jaarlijkse lezing waarmee Vrouwen Bouwen inspireert om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.  Als sprekers worden vrouwen en mannen uitgenodigd die met betrekking tot dit onderwerp op wetenschappelijk of cultureel gebied e/o bestuurlijke organisatie hun sporen hebben verdiend.

De eerste lezing zal gehouden worden op 23 juni met als locatie de Oranjerie van Paleis Soestdijk. Wij verheugen ons erop elkaar te treffen op deze bijzondere plek. Wij nodigen je dan ook van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, we stellen je aanwezigheid zeer op prijs.

De officiële uitnodiging voor deze feestelijke bijeenkomst, het programma, de namen van de sprekers en de ticketprijs zullen wij medio maart 2023 bekendmaken via de nieuwsbrief en social media. De opbrengst van de kaartverkoop zal geheel ten goede komen aan het unieke werk van SOS Kinderdorpen, namelijk ervoor zorgen dat kinderen in een familie kunnen opgroeien, in een veilige en liefdevolle omgeving.

Preview 23 juni unieke collectie kinderstoeltjes verkoop ten bate van SOS Kinderdorpen, deze stoeltjes zijn door bekende kunstenaars beschilderd of versierd met edelstenen!

Ans Markus heeft al toegezegd en gaat een heel spannend kinderstoeltje beschilderen! Wij zijn reuze benieuwd!!!!